Zapri
Iskanje

Jessie Inchauspé: Glukozna revolucija

Objava: 01. 12. 2022 / 14:01
Jessie Inchauspé: Glukozna revolucija

Biokemičarka Jessie Inchauspé, ki se opira na najsodobnejšo znanost in pionirske genetske raziskave, v knjigi Glukozna revolucija ponuja deset preprostih in presenetljivih trikov, ki vam bodo pomagali uravnotežiti raven glukoze in odpraviti neprijetne simptome – brez diete ali odrekanja hrani, ki jo imate radi.

Več o njeni življenjski poti in raziskavah, ki jih je delala, si lahko pogledate in preberete tudi na Instagramovi skupnosti @glucosegoddess, kjer svoj prispevek dodajajo tudi njeni sledilci s celega sveta.

Vidin namig: Za vse, ki želite uravnati svoj nivo sladkorja in se bolje počutiti v svoji koži.

Priročnik lahko kupite na naši spletni strani ali ga poiščete v knjigarnah po Sloveniji.

Vabljeni k branju!

Preberite tudi

Hiša Mandrova - dogodek v Muzeju Tomaža Godca
Hiša Mandrova - dogodek v Muzeju Tomaža Godca

Hiša Mandrova - dogodek v Muzeju Tomaža Godca

V Muzeju Tomaža Godca v Bohinjski Bistrici so 30. septembra 2023, ob zaključku razstave o gradnji z lesom Les: lep, uporaben in trajen in v okviru Dnevov kulturne dedišcine pripravili praktično delavnico dela z lesom. Z Aljažem Celarcem (Hiša Mandrova) so se udeleženci naučili izdelati preprost leseni trinožnik. Vsa ta znanja so tudi natančno opisana v obsežni ilustrirani knjigi Aljaža Celarca in Eve Pavlič Seifert, Hiša Mandrova, življenje in delo z lesom. Razstava pa potuje naprej po Sloveniji in kmalu si jo bo moč ogledati v Ribnici.

Nazaj na vrh