Zapri
Iskanje

3 namigi, kaj mu kupiti (saj ničesar ne potrebuje)

Objava: 14. 11. 2022 / 14:36
3 namigi, kaj mu kupiti (saj ničesar ne potrebuje)

Naši knjižni namigi utirajo pot do iskrenih in navdihujočih zgodb – so zmagovalna izbira za presenečenje pod božično jelko, ki se ga bo razveselil čisto vsak prijatelj, partner ali družinski član.

Za filozofe in pogumneže

Človeštvo: zgodovina skozi prizmo optimizma je popolnoma sveže knjižno delo nizozemskega ekonomista in zgodovinarja Rutgerja Bregmana, ki je postal viralen, ko je leta 2019 na konferenci v Davosu milijarderjem zabrusil, naj raje kot miloščino začnejo plačevati pravičen delež davkov.
Vas zanima, kaj je rekel? Kliknite na avtorjevo sliko in si poglejte.

Za raziskovalce in dihalce

Dihaj je knjiga, ki jo bo vsakdo prebral z užitkom. Privoščite prijatelju ali partnerju, da življenje vdihne s polnimi pljuči. Naj postane dih globlji, intenzivnejši in pristnejši, vsakdan pa bolj sproščen. Za vse, ki radi raziskujejo življenje.

Knjiga je bila uvrščena tudi na lestvico 10 najbolj prodajanih knjig v mesecu novembru.

POGLEJTE SI, zakaj je knjiga navdušila stare in mlade po vsem svetu.

Za avanturiste in pohodnike

Hoja – naravna, hkrati pa tudi težka vsakodnevna aktivnost, ki jo prepogosto zanemarjamo. USPEŠNICA LETA 2019!

Navdihujoča pripoved svetovno znanega norveškega pisatelja, ki smo ga gostili na knjižnem sejmu leta 2019, bo bralca vodila do raziskovanja notranjosti, svobode, vrednot in širokih razsežnosti hoje. A preden prijatelj pohodnik naredi prvi korak, ga povabi na sprehod po osebnih knjižnih zapisih Erlinga Kaggeja.

Če želiš v tem veselem prazničnem času poleg prijaznih pozdravov, toplih nasmehov in iskrenih zgodb podariti nekaj več, so knjige edina in prava izbira. Vidina decembrska trojica vabi k branju!

Preberite tudi

Nazaj na vrh