Zapri
Iskanje

Glukozna revolucija: metoda glukozne boginje

NOVO: Praktično nadaljevanje uspešnice Glukozna revolucija. Razloženi triki za obvladovanje ravni krvnega sladkorja. Več kot 100 preprostih receptov, vsi predstavljeni s fotografijami.

Cena. 34,90€

Lepo pripravljeno

“Oh, kako lepo!” rada vzklikne Kristina Smodila, ko se kombinacije na krožniku povežejo še v posebej lično in okusno jed.

Glukozna revolucija

Milijoni bralcev po vsem svetu s pomočjo nasvetov iz te knjige uravnavajo nivo sladkorja v krvi in se počutijo bolje v svoji koži. Preprosti in življenjski nasveti, podprti z znanstveno preverjenimi dokazi.

Biokemičarka Jessie Inchauspé, ki se opira na najsodobnejšo znanost in pionirske genetske raziskave, v knjigi ponuja deset preprostih in presenetljivih trikov, ki vam bodo pomagali uravnotežiti raven glukoze in odpraviti neprijetne simptome – brez diete ali odrekanja hrani, ki jo imate radi.

Zeleni planet: skrito življenje rastlin

Zeleni planet nam razkriva nenavadni in čudoviti svet rastlin, kakor ga do zdaj še nismo videli. Spoznamo se s petimi različnimi okolji, za katere ne bi nikoli rekli, da lahko gojijo tako bogato biodiverziteto.

Vzemite si čas za branje.

Prelistajte naše knjige in si izberite najljubšo.

Preberite več

Instagram

Sodobna založba, ki išče navdih v tradiciji in globalnih gibanjih duha.
Nazaj na vrh