Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

New Layer New Layer Slide Slide
Ne spreglejte Ne spreglejte Ne spreglejte Ne spreglejte Ne spreglejte Ne spreglejte Ne spreglejte Ne spreglejte Ne spreglejte Ne spreglejte Ne spreglejte Ne spreglejte

Ne spreglejte gostovanja Jamesa Nestorja v oddaji Zvezdana na RTV Slovenija.

Dojenčki in malčki
Dojenčki in malčki
Od 13 let dalje
17,90 22,90 

Bralna pokušina

Laura Imai Messina: Telefon v vetru

Zračni vrtinec je oplazil rastline na širnem terasastem vrtu Bell Gardie. Ženska je v bran nagonsko dvignila komolec pred obraz in upognila hrbtenico. Pa vendar se je takoj zbrala in se vzravnala. Prispela je pred zoro, videla je, kako je vzšla svetloba, a je sonce ostajalo še skrito. Iz avta je raztovorila velike vreče: petdeset metrov najdebelejše plastike v zavojih, zvitke izolirnega traku, deset škatel žebljev z zatiči za v zemljo in kladivo z ženskim ročajem. V Conanu, ogromni trgovini z železnino, jo je prodajalec zaprosil, naj mu pokaže roko; hotel je izmeriti velikost ročaja, a ona se je preplašila.

Predstavljamo vam

Avtorje knjig

+ + + + +
K E
Avtor:

Erling Kagge

Je norveški raziskovalec, pravnik, zbiratelj umetnosti, podjetnik, politik, avtor in založnik.

+ + + + +
G L
Avtor:

Lojze Grčman

Avtor biografije slovenskega rokometnega virtuoza Uroša Zormana.

+ + + + +
I L
Avtorica:

Laura Imai Messina

LAURA IMAI MESSINA je italijanska pisateljica in blogerka, ki se je rodila v Rimu.

+ + + + +
P M
Avtorica:

Mimi Podkrižnik

Diplomirala je iz novinarstva ter francoskega jezika in književnosti, magistrirala pa iz nadrealizma.

Galerija

22 ur nazaj

Založba Vida
Ste si ob novem letu zadali kakšne zaobljube? Boste morda začeli več hoditi v gore? Ponavadi zaobljube začnemo kršiti ravno tretji teden januarja. Ampak ne obupajte. Erling Kagge v knjigi Hoja pravi: ''Med hojo je mogoče najti notranjo tišino.''V spodnjem videu nam razkrije, da v današnjem času preveč časa preživimo za ekrani. Raziskovanje sveta, spoznavanje ljudi, spoštovanje okolja skozi ekrane je napačno in tu je tudi razlog, da so mnogi ljudje depresivni. Kagge je mnenja, da smo ljudje rojeni raziskovalci. Ker resnični svet odkrivamo le virtualno, ne pa tudi fizično, zamujamo najlepše in največje stvari v življenju. Hoja pomirja, sprošča in je odlična za nove začetke. Vas zanima še več? Preberite knjigo Hoja: Korak za korakom.www.youtube.com/watch?v=MsoPZQR3v4Izalozbavida.si/izdelek/erling-kagge-hoja-korak-za-korakom/ ... Preberi večManj
Poglej na Facebook-u
marue_transparent
marue_transparent
Prijavite se na e-novice!

S klikom na gumb Pošlji dovoljujete, da vas obveščamo o novicah in dogodkih ter izrecno soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namen pošiljanja novic.

S prijavo soglašate, da ste seznanjeni s Pogoji zasebnosti in specifičnimi nameni uporabe.

00386 41 371 777, 00386 1 433 50 50
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.