Zapri
Iskanje

Kaj res še nimaš Ottolenghija?

Objava: 05. 11. 2022 / 15:01
Kaj res še nimaš Ottolenghija?

Ottolenghijevi prepoznavni recepti so zaznamovali milijone ljudi po svetu, saj je njegov pristop h kuhariji drugačen: navdahnjen z obiljem sveže zelenjave, stročnicami in žitaricami, z bližnjevzhodnimi začimbami in svetovljansko nonšalanco je poskrbel, da so kuhinje urbanih središč širom sveta zadišale drugače.

Jedi v njegovi najnovejši kuharici SIMPLE so hitre, preproste in iz zgolj nekaj sestavin, ki jih lahko nabereš kar v domači shrambi. Naj bo letošnja božična večerja drugačna od vseh do sedaj! Preseneti svoje najbližje z novimi okusi in razvajaj njihove brbončice.

Preberite tudi

Hiša Mandrova - dogodek v Muzeju Tomaža Godca
Hiša Mandrova - dogodek v Muzeju Tomaža Godca

Hiša Mandrova - dogodek v Muzeju Tomaža Godca

V Muzeju Tomaža Godca v Bohinjski Bistrici so 30. septembra 2023, ob zaključku razstave o gradnji z lesom Les: lep, uporaben in trajen in v okviru Dnevov kulturne dedišcine pripravili praktično delavnico dela z lesom. Z Aljažem Celarcem (Hiša Mandrova) so se udeleženci naučili izdelati preprost leseni trinožnik. Vsa ta znanja so tudi natančno opisana v obsežni ilustrirani knjigi Aljaža Celarca in Eve Pavlič Seifert, Hiša Mandrova, življenje in delo z lesom. Razstava pa potuje naprej po Sloveniji in kmalu si jo bo moč ogledati v Ribnici.

Nazaj na vrh