Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Yotam Ottolenghi: Simple

Yotam Ottolenghi

SIMPLE

Navdušite svojo družino in prijatelje z Ottolenghijevimi SIMPLE recepti.

 

39,00 

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Ottolenghi SIMPLE: kuharica, polna barvitih fotografij Jonathana Lovekina, prinaša več kot 130 povsem novih jedi, ki vsebujejo vse izvirne sestavine in kombinacije okusov, po katerih je poznan Ottolenghi, vendar s preobratom – vsakodnevno boste svoje brbončice lahko razvajali skoraj brez napora, ko boste na hitro pripravili pečena jajca s porom in zatarjem, široke rezance z rožno hariso, črnimi oljkami in kaprami, lososa iz ponve s salso iz pinjol kot v filmu Bridget Jones ali narastek friand z ringloji, robidnicami in lovorom.

Vsak človek kuha drugače. In Yotamovi recepti res izstopajo, ker ustrezajo vsem vrstam kuhanja. S svojo ekipo je zasnoval zabaven in enostaven sistem, s katerim boste zlahka ugotovili, kakšne vrste »simple« kuhar ste.

Vse te briljantne jedi, polne okusov, so SIMPLE na vsaj en način:

 

 

Dodatne informacije

Prevod dela: Katja Jenčič
Jezik: slovenski
Število strani: 320
ISBN: 978-961-95257-6-0
Format: 210 mm x 280 cm
Vezava: trda
Leto izida: 2021

Bralna pokušina

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

041 371 777
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.