Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Thé Tjong-Khing: Kje je torta?

Thé Tjong-Khing

KJE JE TORTA?

Kje je ena račka? Kam hitijo opice? Zakaj se miški skrivata? Pokukajte v slikanico brez besed in ustvarite svojo zgodbo.

 

17,90 

Opis

Čudovita slikanica avtorja Théja Tjong-Khinga, dobitnika zlatega čopiča, s katero se bo vaš otrok odpravil na iskalno pustolovščino. Pravi navdih za nešteto zgodb.

Slikanica je primerna za malčke od 2. leta in otroke do 8. leta starosti. Malčkom bodo zanimive zgodbice pripovedovali še starši, zagotovo pa se bodo tudi sami zabavali, ko bodi ugotavljali, kaj počnejo račke in kje se skrivajo miške s torto. Starejši otroci pa bodo s to prekrasno slikanico brez slik lahko sprostili domišljijo in zapisali svojo različico zgodbe.

Slikanica Kje je torta? prinaša prelepe ilustracije, polne detajlnih likov, zanimivih predmetov in zabavnega dogajanja.

Virtuozni ilustrator Thé Tjong-Khing je pustil lastni fantaziji prosto pot. Vsaka nova stran prinaša popolnoma sveže doživetje, ki ga lahko podoživite na mnogo načinov. Prepustite se in povejte svojo zgodbo!

 

Dodatne informacije

Jezik: slovenski
Število strani: 32
ISBN: 978-961-95257-7-7
Format: 250 mm x 290 mm
Vezava: trda
Leto izida: 2021

Bralna pokušina

00386 41 371 777, 00386 1 433 50 50
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.