Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Thé Tjong-Khing: Kje je torta?

Thé Tjong-Khing

KJE JE TORTA?

Kje je ena račka? Kam hitijo opice? Zakaj se miški skrivata? Pokukajte v slikanico brez besed in ustvarite svojo zgodbo.

 

17,90 

Opis

Čudovita slikanica večkrat nagrajenega nizozemskega ilustratorja Théja Tjong-Khinga, s katero se bo vsak otrok odpravil na iskalno pustolovščino. Slikanica otroka spodbudi, da svoje namišljene svetove ubesedi in jim doda povsem nove elemente, medtem ko njegovi risani junaki iščejo eno zelo preprosto stvar – torto.
Otrok s pomočjo takšne slikanice širi svoj besedni zaklad in svoje možgane uporabi za razvijanje domišljije, ki jo spodbujajo misli, čustva in čutni vtisi iz okolice. Domišljija vodi v ustvarjalnost, procesiranje podob in konceptov, s katerimi se otrok sooča tekom dneva, sposobnost spoštovanja različnih življenjskih pogledov, lažjo osredotočenost in vizualizacijo. Vsebuje številne aktivnosti in miselne procese, zato je za otroke zelo dobro orodje v njihovem razvoju. Domišljija jim v tem obdobju pomaga spoznavati svet, malo kasneje pa tudi samega sebe.

Slikanica je primerna za malčke od 2. leta in otroke do 8. leta starosti. Malčkom bodo zanimive zgodbice pripovedovali še starši, zagotovo pa se bodo tudi sami zabavali, ko bodi ugotavljali, kaj počnejo račke in kje se skrivajo miške s torto. Starejši otroci pa bodo s to prekrasno slikanico brez slik lahko sprostili domišljijo in zapisali svojo različico zgodbe.

Slikanica Kje je torta? prinaša prelepe ilustracije, polne detajlnih likov, zanimivih predmetov in zabavnega dogajanja.

Virtuozni ilustrator Thé Tjong-Khing je pustil lastni fantaziji prosto pot. Vsaka nova stran prinaša popolnoma sveže doživetje, ki ga lahko otrok podoživi na mnogo načinov. Naj se prepusti in pove svojo zgodbo!

 

Dodatne informacije

Jezik: slovenski
Število strani: 32
ISBN: 978-961-95257-7-7
Format: 250 mm x 290 mm
Vezava: trda
Leto izida: 2021

Bralna pokušina

041 371 777
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.