Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Sonia Valentina Tomazin: Adijo, bolečine v hrbtu

Sonia Valentina Tomazin

Adijo, bolečine v hrbtu: kako na harmoničen način sobivati s hrbtenico in izboljšati svoje počutje

Nasveti, alternative, vaje in najučinkovitejša orodja za preprečevanje in reševanje bolečin v vratu in hrbtu ter doseganje dobrega počutja.

 

24,90 

Opis

Adijo, bolečine v hrbtu: kako na harmoničen način sobivati s hrbtenico in izboljšati svoje počutje

Že manjše spremembe, ki jih naredimo v vsakdanjem življenju, lahko močno izboljšajo naše počutje.

Ko nas mučijo bolečine v hrbtenici, lahko za njihovo omilitev ali preprečitev veliko naredimo že sami. Moramo se samo odločiti, se ustaviti, naučiti nekaterih veščin in odločno poprijeti vajeti svojega življenja.

S pomočjo priročnika Adijo, bolečine v hrbtu se boste naučili različnih vaj za hrbtenico, ki vam bodo pomagale v trenutku akutne bolečine, izvedeli pa boste tudi, kako ravnati v primerih kroničnih bolečin. Seznanili se boste z najpomembnejšimi mišicami in deli hrbtenice, spoznali uporabne nasvete za krepitev hrbtenice in odkrili najučinkovitejše terapije za prenehanje bolečin v hrbtu.

Odkrili boste dragoceno spoznanje, da lahko svoje stanje vedno izboljšamo, če se naučimo poslušati svoje telo in do življenja zavzamemo pozitivno držo.

Dodatne informacije

Prevod: Mateja Pestotnik
Jezik: slovenski
Število strani: 275
ISBN: 978-961-95257-9-1
Format: 150 mm x 210 mm
Vezava: mehka z zavihki
Leto izida: 2021

Bralna pokušina

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

00386 41 371 777, 00386 1 433 50 50
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.