Pasjeslovje po domače: priročnik za skrbnike psov

27,90 

Od trenutka, ko pritaca v vaš dom, vodite mladega kuža po pasjeslovnih stezicah. Upoštevajte njegove želje, priskrbite varno okolje in uživajte v skupnih dogodivščinah.

Kategorija: Oznaka:

Razmišljate o nakupu ali posvojitvi psa, pa ne veste, kje bi sploh začeli gledati? Ali veste, kaj vse potrebuje pes, preden s svojimi tačkami zakoraka čez hišni prag? Ali veste, kako morate psa kopati, hraniti in skrbeti zanj, potem ko ga pripeljete domov? Ste se pozanimali, kdaj mora biti cepljen in redno veterinarsko pregledan? Ali veste, katera hrana je za psa strogo nedovoljena?

Zagotovo imate še številna druga vprašanja, na katera vam bo knjiga Pasjeslovje po domače: priročnik za skrbnike psov poskušala odgovoriti. Prvi del bo s humornim dialogom med gospodinjo Natalijo Pavlič, ki je ponosna lastnica črnega labradorca Lokija, in kinologinjo Alenko Sunčič Jenko prikazal, katere so pravilne in napačne odločitve pri izbiri, nakupu in skrbi za psa. Drugi del bo s strokovnimi nasveti utemeljil vse dogodivščine Natalije in njenega labradorca Lokija na poti njegovega odraščanja.

 

Ta posebni priročnik v ospredje postavlja napotke za razumevanje pasjega prijatelja. V njem boste našli odgovore na to, kaj storiti z mladim kužem od njegovega prihoda skozi celotno odraščanje. Spoznali boste, kako socializirati svojega novega prijatelja na štirih tačkah, ga šolati in motivirati, kakšne igrače kupovati, kakšna je primerna nega, kako ga privajati na nove situacije, ljudi in živali, česa se mora izogibati …

 

Jezik: slovenski
Leto izida: 2020
ISBN 978-961-94783-7-0 (27,90 eur)
Vezava: integralna, 360 strani
Izšla: Založba Vida

Avtorici: Natalija Pavlič in Alenka Sunčič Jenko

Ilustracije: Anja Petrarca