Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Kakebo: japonska umetnost premišljenega trošenja

Založba Vida

KAKEBO: JAPONSKA UMETNOST PREMIŠLJENEGA TROŠENJA

Kakebo je preprost dnevnik prihodkov in stroškov v domačem gospodinjstvu. Je uporabno in učinkovito orodje, ki bo pomagalo razumeti vaše potrošniške navade in prepoznati kritične elemente, kjer boste morali začeti varčevati.

 

19,00 

Opis

 

Japonska beseda kakebo [izgovor ka-kei-bo] dobesedno pomeni »domača poslovna knjiga«.

Na Japonskem kakebo uporabljajo vsi, celo otroci dobijo posebej zanje prilagojeno knjigo. Že od malih nog se doma in v šoli učijo spremljati svoje prihodke in stroške.

Navsezadnje so si že naše babice v beležko zapisovale prihodke in stroške domačega gospodinjstva. V sodobnem času smo zaradi kreditnih kartic, mobilnih plačil in spletnih nakupov z enim klikom izgubili občutek resničnega denarnega toka v naših denarnicah. Kakebo je uporabno in učinkovito orodje, s katerim boste spremljali svoje stroške in začeli varčevati.

Stroški so razdeljeni v štiri kategorije: nujni stroški, dodatni stroški, kultura in prosti čas, izredni in nepričakovani stroški.

Informacije

Prevod: Iza Lucija Korošec
Jezik: slovenski
Število strani: 192
ISBN: 978-961-94978-9-0
Format: 150 mm x 190 mm
Vezava: mehka
Leto izida: 2020

Bralna pokušina

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

041 371 777
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.