Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Image Alt

Tina Payne Bryson

+ + + + +
T B
Avtor:

Tina Payne Bryson

Galerija:

T B

Dr. Tina Payne Bryson je psihoterapevtka in ustanoviteljica Centra za povezovanje, multidisciplinarne klinične prakse s sedežem v Pasadeni. Doktorirala je iz otroške razvojne teorije in nastajajoče vede medosebne nevrobiologije.

Specializirana je tudi za igralno terapijo s poudarkom na možganih in odnosih, svoje znanje pa širi z različnimi delavnicami za otroke, starše, vzgojitelje, šole in vodilne v industriji po vsem svetu. Je soavtorica dveh mednarodnih uspešnic Celostni razvoj otroških možganov (2011) in Vzgoja brez drame (2014).

Dr. Tina Bryson pa poudarja, da je bolj kot znanstvenica in raziskovalka predvsem mama. To svoje znanje in izkušnje je strnila v knjigi Dojenček: nasveti za uporabo.

Knjige iz iste kategorije:

27,90 
59,00 
19,00 
22,90 
34,90 
Prijavite se na e-novice!

S klikom na gumb Pošlji dovoljujete, da vas obveščamo o novicah in dogodkih ter izrecno soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namen pošiljanja novic.

S prijavo soglašate, da ste seznanjeni s Pogoji zasebnosti in specifičnimi nameni uporabe.

Napišite komentar / oceno.

041 371 777
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.