Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Zapri usta

Dihanje je tako naraven in tako vsakdanji proces, da se velikokrat niti ne zavedamo, kako zelo vpliva na našo fizično in psihično kondicijo. Z dihanjem lahko pozdravimo številne manjše zdravstvene težave. Prav ste prebrali! S pravilnim dihanjem zmanjšamo stres, glavobole, paničnim napadom pa pomahamo v slovo. Ravno zato je lahko priročnik Dihaj odličen osebni vodnik po novi dihalni poti.

Dihaj je odlična naložba vase, praktično darilo sebi ali drugim. Če boste knjigo naročili še pred koncem 37. Slovenskega e-knjižnega sejma, boste pri nakupu prejeli kar 15-odstotni popust, ki sicer velja na čisto VSE Vidine knjige.

 

V paketu Zadihaj brez strupov pa po neverjetni sejemski ceni prejmete tudi vodnik za zdravo življenje Kako preživeti v toksičnih časih?. Zagotovite si svoj najljubši izvod in dolge zimske večere izkoristite za naložbo, ki se vedno izplača – za branje!

Zapri usta. Dihaj manj. Zadrži dih. Dihaj počasi, saj je počasno dihanje – molitev. (Zvezdana)


NE SPREGLEJ!
Od 22. 11. do 5. 12. 2021 poteka 37. Slovenski e-knjižni sejem. Spremljaj naše družbene medije in si oglej spletno stran, saj smo ti priskrbeli kar 15-odstotni popust na VSE Vidine knjige, na voljo pa so tudi ugodni knjižni paketi. Pripravi knjižne police za nove knjižne platnice!

 

Napišite komentar / oceno.

00386 41 371 777, 00386 1 433 50 50
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.