Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Zakaj je Hoja na petkovo jutro najboljša?

Petkovo jutro izkoristi za tisto dejavnost, ki se nam v sodobnem času vse bolj izmika – hojo. Otresi se vseh ostalih udobnejših in hitrejših rešitev in se podaj na svoje popotovanje … samo s svojimi mislimi in nogami. Si tudi ti kdaj zaželiš, da bi tvoj vsakdan dopolnjevalo vsaj 10.000 korakov? Lahko ti izpolnimo željo.
Drobni, hitri, odločni ali sramežljivi koraki, vsak človek izbere svoje. Skupna lastnost posameznikov je hoja, ki pa Erlingu Kaggeju pomeni nekaj pomembnega.

Hoja ima zanj neznansko, celo zdravilno moč. Med svojimi odpravami ni nikoli gledal na širšo sliko, vedno se je osredinil na zdajšnji trenutek, zato je tudi uspel.
Med hojo spoznamo, da noben kilometer ni več tako težak, če le sprejmemo napor, ki nas vodi k svobodi, ki nam jo ponuja narava. Zagotovo si takšno notranjo svobodo želiš uživati tudi ti. In zdaj jo lahko! Naroči si Hojo, Kaggejeve osebne zapise o življenju in družbi, in z njegovo pomočjo prepoznaj prave vrednote svojega življenja. Kar na petkovo jutro ob dišeči skodelici čaja – takrat je najboljša.

 

NE SPREGLEJ!
Le še nekaj korakov nas loči do 37. Slovenskega e-knjižnega sejma, ki se bo odvijal od 22. 11. do 5. 12. 2021. Spremljaj naše družbene medije in spletno stran, saj pripravljamo kar 15-odstotni popust na VSE Vidine knjige, na voljo pa bodo tudi različni ugodni knjižni paketi. Pripravite knjižne police za nove knjižne platnice!

 

Erling Kagge: Hoja: korak za korakom

Napišite komentar / oceno.

00386 41 371 777, 00386 1 433 50 50
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.