Veseli dnevnik za čaroben in igriv vsakdan

22,90 

Laura Brand

Več kot 50 dejavnosti za vsakodnevno igro, ki spodbuja otrokovo povezanost z naravo, občutek veselja in domišljijo.

Kategoriji: , Oznaka:

Veseli dnevnik za čaroben in igriv vsakdan prikazuje 50 aktivnih dejavnosti za ustvarjalno, vsakodnevno igro, ki spodbuja otrokovo povezanost z naravo, občutek veselja in domišljijo. Obenem pa odrasli negujejo tudi svojega notranjega otroka.

Dejavnosti so domiselne, ustvarjalne in (kar je najpomembnejše) dovolj enostavne, da jih bodo lahko pripravili otroci sami. Skozi cel dan vas vodijo kratke, dolge, glasne ali tihe aktivnosti: od luninega peska do cvetlične juhe.

Laura Brand je vse aktivnosti preizkušala že med pisanjem te knjige. V iskrenih in smešnih uvodih v vsako poglavje pojasnjuje, s kakšnimi težavami se je soočila in kako jih je rešila, da so dejavnosti uspele.

Ta čudoviti priročnik bo v vaš vsakdan vnesel zabavo, čuječnost in dobro voljo. Čim dlje se upirajte televizijskim zaslonom – tudi v deževnih dnevih se da početi marsikaj zanimivega.

Poglavja prikazujejo zunanje in notranje dejavnosti, ki jih lahko počnete v različnih letnih časih. Primerne so za malčke, predšolske otroke, odrasle in vse vmes.

 

Jezik: slovenski
Leto izida: 2020
ISBN  978-961-94978-4-5 (22,90 eur)
Vezava: integralna, 280 strani
Izšla: Založba Vida

Avtorica: Laura Brand

Ilustracije: Laura Brand

Prevedla: Zala Rambaud

NOVO

Sveže iz tiskarne

NOVO

Sveže iz tiskarne