Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Tina Payne Bryson: Dojenček: nasveti za uporabo

Tina Payne Bryson

Dojenček: nasveti za uporabo

Vsaka odločitev o skrbi za dojenčke in malčke starše postavi pred paleto dilem, o katerih ne vedo veliko ali pa so si mnenja o njih zelo nasprotujoča. Tina Payne Bryson vam bo podala nekaj nasvetov, kako se odločiti za pot, ki se najbolj približa vašim načelom in ustreza edinstvenim potrebam vašega dojenčka.

31,90 

Opis

»Nisem točno vedela, kaj si želim za svojega dojenčka, ampak vedela sem, da bi mu rada pomagala, da bi bil srečen in zdrav – tako duševno kot telesno. Želela sem, da bi imel rad življenje in bi užival v pomenljivih odnosih, da bi prispeval k temu svetu.«

Dr. Tina Payne Bryson je opravila pomembno delo: spopadla se je z najpogostejšimi, najbolj kritičnimi, spornimi in begajočimi vprašanji, s katerimi se soočajo mladi starši – povezani z dojenjem, urnikom spanja, disciplino in vsem, o čemer se še sprašujete in vas skrbi.

V tem izvirnem priročniku so na enem mestu zbrane številne zanesljive raziskave in vzgojne izkušnje starejših generacij, ki vam bodo pomagale izluščiti bistvene informacije v kakofoniji hrumečih glasov in odgovoriti na več kot šestdeset pogostih pomislekov in dilem. Z vsako dilemo se sooči na tri načine: z nasprotujočimi si mnenji, pogledi znanosti in povzetkom, pri obširnejših temah pa doda tudi lastne izkušnje.

Dodatne informacije

Prevod: Katja Jenčič
Jezik: slovenski
Število strani: 304
ISBN: 978-961-95485-4-7
Format: 155 mm x 210 mm
Vezava: mehka z zavihki (soft touch)
Leto izida: 2022

Bralna pokušina

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Morda vam bo prav tako všeč …

041 371 777
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.