Tasty: sladice

24,90 

Po sladici se dan spozna …

Glavno vodilo nove kuharice je misel, da hrana tekne veliko bolje, če jo uživamo v prijetni družbi družine ali prijateljev. Tokrat so recepti še boljši in predvsem slajši.

Ste pripravljeni, da se iz začetnika prelevite v slaščičarskega mojstra?

Kategorija: Oznaka:

Tasty nadaljuje svoje popotovanje med kuharskimi navdušenci!

V knjigi Tasty sladice, drugi uradni kuharici zaščitene blagovne znamke Tasty, ki še vedno pridobiva na svoji popularnosti, so zbrani zabavni, preprosti in hitri recepti za najokusnejše sladice, kar ste jih kdaj poskusili. Če je prva knjiga dala poudarek klasičnim jedem, so recepti v drugi knjigi prilagojeni vsem sladkosnedom. Krepčilnega pomena dobre sladice ne moremo zanemariti!

Vse, kar potrebujete za začetek peke, je zapisano na straneh te knjige: od tega, kako zložiti shrambo, do trikov, s katerimi boste pekli torte za malico.

Zlagali, nadevali, zvijali in stepali boste kot za šalo, vse do češnje na torti vsakega obroka. In če vas pita iz dvojnega čokoladnega musa, matchini makroni in najmehkejši brezglutenski kolač s kokosom, limeto in malinami še niso ponesli med oblake, je tu nadaljnjih 75 receptov za vsako priložnost ali razpoloženje, pa naj bo to sladka pustolovščina s prijatelji ali neubranljivi napad sladkosnedja pozno ponoči. Vendar nikakor ne pozabite prihraniti vsaj kakšnega koščka zase.

Jezik: slovenski
Prevod: Zala Rambaud
Leto izida: 2019
Število strani: 192
ISBN/EAN: 9789619445891
Mere izdelka vxš: 186 x 236 x 18
Vezava: Trda
Datum Izida: 20.08.2019
Založba: Vida D.o.o. Ljubljana