Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Stéphane Garnier: Živeti po mačje

Stéphane Garnier

ŽIVETI PO MAČJE

Ali se mačke sekirajo zaradi službe? Ne. Ali mačke počnejo stvari, ki jih ne želijo? Zagotovo ne. Ali mačke hitijo ob vseh urah dneva, ko bi raje lizale tace in gledale skozi okno? No, lepo vas prosim.

 

22,90 

Opis

Mački je vse jasno!

Zakaj je ne bi posnemali? To spoznanje je spodbudilo francoskega avtorja Stéphana Garnierja, da je zasnoval navdihujoč priročnik za osebnostno rast.

Mačka je svobodna, mirna, radovedna, opazujoča, zaupljiva, trdoživa, previdna, elegantna, tiha, karizmatična, ponosna, neodvisna … Same zavidanja vredne lastnosti, po katerih se je smotrno zgledovati in jih prenesti v svoj vsakdan. Nič čudnega, da si vsi želijo biti bolj podobni mački!

Stéphane Garnier in njegov mačkon Ziggy vam bosta na zabaven in razumljiv način razložila, kako živeti bolje po mačjem vzoru. Postanite radovedni, najdite notranji mir, zahtevajte, kar vam pripada. Svobodno se gibajte, mislite in odločajte. Ne podlegajte pritiskom okolice in ohranite hrbtenico. V službi ali doma – mačka vam bo pokazala, kako se upreti stresu, ohraniti neodvisnost in izžarevati karizmo.

 

Živeti po mačje je humoren in pronicljiv priročnik, poln mačjih modrosti in uporabnih nasvetov, ki vam bo spremenil življenje.

Galerija

Dodatne informacije

Prevod: Luka Novak
Jezik: slovenski
Število strani: 208
ISBN: 978-961-94978-9-0
Format: 130 mm x 210 mm
Vezava: integralna vezava
Leto izida: 2020

Bralna pokušina

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

041 371 777
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.