Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Stéphane Garnier: Živeti in razmišljati kot Mali princ

Stéphane Garnier

ŽIVETI IN RAZMIŠLJATI KOT MALI PRINC

Novo nadaljevanje v seriji Živeti kot … klasika, ki vam bo v pomoč tudi v vsakdanjem življenju.

Včasih se vsi počutimo izgubljene v tem prehitrem svetu, ki brzi mimo nas in v katerem se sploh ne prepoznamo več. Takrat naredite kot Mali princ: poiščite otroka, ki spi v vas!

26,90 

Opis

Mitično literarno delo Mali princ je ena najbolj navdihujočih knjig na svetu. Osvobodite se pogleda drugih, sprejmite, da vas včasih ne razumejo, vzemite si čas za življenje, ljubite in ostanite skromni …

Stéphane Garnier je nauk Malega princa še dodatno izpostavil v knjigi ŽIVETI IN RAZMIŠLJATI KOT MALI PRINC. V sredini te fantastične razmišljajoče knjige boste našli glavni nauk, ki ga morate upoštevati. Verjemite avtorju, verjemite nam, ki vam pravimo, da boste v življenju uspešnejši na vseh področjih, če boste črpali navdih pri Malem princu.

Če se želite izogniti omejitvam sveta odraslih, sprejmite glavna načela tega brezčasnega junaka. Vaše življenje bo postalo veliko bolj umirjeno in svobodno, ko se boste sprejeli takšne, kakršni ste. Kaj pa, če bi bil Mali princ vaš motivacijski trener, ki bi vam govoril, kako živeti v svetu, ki nas pogosto presega in izčrpava? Zdaj imate možnost, da to tudi zaživite.

 

»Vsi odrasli so bili najprej otroci. Toda le redki od njih se tega spominjajo.«
(Antoine de Saint-Exupéry)

Dodatne informacije

Prevod: Pavla I. Novak
Jezik: slovenski
Število strani: 255
ISBN: 978-961-95485-2-3
Format: 130 mm x 205 mm
Vezava: trda
Leto izida: 2022

Bralna pokušina

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

041 371 777
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.