Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Jessie Inchauspé: Glukozna revolucija

Jessie Inchauspé

Glukozna revolucija

Biokemičarka Jessie Inchauspé, ki se opira na najsodobnejšo znanost in pionirske genetske raziskave, ponuja deset preprostih in presenetljivih trikov, ki vam bodo pomagali uravnotežiti raven glukoze in odpraviti neprijetne simptome – brez diete ali odrekanja hrani, ki jo imate radi.

29,90 

Jessie Inchauspé, rojena govornica in voditeljica, je napisala najboljši praktični vodnik za uravnavanje glukoze za povečanje zdravja in dolgoživosti.

David Sinclair, harvardski profesor in eden od 100 najvplivnejših ljudi po mnenju revije Time, avtor uspešnice Življenjska doba: zakaj se staramo in zakaj se nam ne bi bilo treba

Opis

»Za vas imam odlično novico. Izkazalo se je, da naša telesa nenehno govorijo z nami. Le prisluhniti jim ne znamo.
Vse, kar damo v usta, sproži odziv. Hrana, ki jo jemo, vpliva na 30 bilijonov celic in 30 bilijonov bakterij v nas. Izberite: nenadzorovana želja po hrani, mozolji, migrene, možganska megla, nihanje razpoloženja, pridobivanje telesne mase, zaspanost, neplodnost, sindrom policističnih jajčnikov, sladkorna bolezen tipa 2, zamaščena jetra, bolezni srca … Vse to so sporočila telesa, ki pravi, da imamo težave.«

Jessie Inchauspé v mednarodni knjižni uspešnici Glukozna revolucija razloži, kaj je glukoza, od kod prihaja in zakaj je tako pomembna za nas. Glukozo pridobimo s hrano, ki jo jemo. Če zaužijemo preveč slabe in predelane hrane, bo naše telo začelo proizvajati glukozne viške, ki imajo lahko težke kratkoročne in dolgoročne posledice za naše zdravje. To je bil glavni razlog, da se je Boginja glukoze, Jessie Inchauspé, odločila deliti svojo življenjsko zgodbo z bralci. Vse, kar je napisano v tej knjigi, je doživela na lastni koži, zato pozna vse simptome, slabo počutje in trike za izboljšanje.

Avtorica je po hudi nesreči v mladosti, v kateri si je poškodovala hrbtenico, vztrajala, da bo iz te tragične zgodbe potegnila le najboljše. Čeprav se je v nekaj mesecih fizično postavila na noge, je bila njena psihična samopodoba uničena – in ni vedela, zakaj. Ko je začela svojo novo službo v zagonskem podjetju za genetske raziskave, se je pridružila raziskavi merjenja glukoze, ki ji je spremenila življenje. Vse svoje znanje, ki ga je pridobila, je združila v to fantastično knjigo, s katero ozavešča vse ljudi (s sladkorno boleznijo in brez), kako uživati hrano brez slabe vesti, zmanjšati veliko željo po hrani in povečati energijo.

Dodatne informacije

Prevod:Brigita Orel
Jezik: slovenski
Število strani:296
ISBN: 978-961-95485-6-1
Format: 153 mm x 228 mm
Vezava:mehka z zavihki
Leto izida:2022

Bralna pokušina

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

041 371 777
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.