Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Jenny Goodman: Kako preživeti v toksičnih časih?

Jenny Goodman

Kako preživeti v toksičnih časih?

Vodnik po svetu prehrane, vitaminov in izogibanju najhujših toksinov v naši okolici.

 

28,90 

Opis

Razstrupljanje poznamo že nekaj tisočletij, saj so ljudje že v starih časih čistili telo in duha. Pomembno je, da se zavedate izogibate okoljskim strupom, hkrati pa pazite tudi na prehrano in zmanjšate vnos večkrat predelane hrane.

Dr. Jenny Goodman nam s priročnikom Kako preživeti v toksičnih časih? pokaže, kako poskrbeti za svoj imunski sistem in se izogniti pastem in obremenitvam onesnaženega okolja.

V 21. stoletju nas strupi spremljajo na vsakem koraku: v stanovanju, na sprehodu, v parku, na delovnem mestu, na poti, v kopalnici in na krožniku. Niti ne zavedamo se, kako velik vpliv imajo toksične snovi, ki nas obdajajo in jih skoraj neopazno redno vnašamo v telo, na naše zdravje in dobro počutje.

Poleg toksinov se bomo dotaknili tudi vprašanja prehrane. Še vedno se namreč poraja vprašanje, kako jesti. Naj bomo: Vegani? Vegetarijanci? Pesketarijanci? Mesojedci? Frutarijanci? Presnojedci? Bodite sezonski in poslušajte svoje telo!

 

Ta priročnik vam ponuja odgovore na vprašanja:

   • Katera dopolnila potrebuje telo za optimalno delovanje?
   • Kako se upreti uč­inkom onesnaževanja na svoje telo?
   • Kakšen nač­in prehrane bi bil po vaši meri?
   • Kaj v resnici deluje pri razstrupljanju telesa?
   • Kako se izogniti sezonskim zdravstvenim tveganjem, kot so onesnaženje v zaprtih prostorih, seneni nahod in sezonska afektivna motnja?

Dodatne informacije

Prevod: Iza Lucija Korošec
Jezik: slovenski
Število strani: 312
ISBN: 978-961-95485-0-9
Format: 155 mm x 210 mm
Vezava: integralna
Leto izida: 2021

Bralna pokušina

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

041 371 777
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.