Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Dragi Miklavž!

Celo leto smo čakali nate. Zdaj pa bo končno spet prišel čas, da se oglasiš pri nas in z dobrotami napolniš pehar, ki te bo čakal na okenski polici. S čokolado, sladkimi pomarančami ali dobrimi knjigami.

V preteklosti je Miklavž otrokom nosil orehe, jabolka, pa tudi kakšno pecivo – tisto, kar je bilo takrat pri hiši. Danes otroci pričakujejo drugačna darila, a kdo pravi, da se naši najmlajši ne bi razveselili praktičnih daril, kot so knjige?

Vsi vemo, da je težko izbrati darilo za dekle, ki ima igrač, oblačil in modnih dodatkov že ogromno. In nič lažje ni pri fantih, ki se jim zdi, da razen najnovejšega telefona tako ali tako ne potrebujejo ničesar. Oh, zelo težki dnevi čakajo prvega od treh dobrih mož …

Ampak mi smo mu delo olajšali. Pripravili smo TRI IDEJE ZA NAJBOLJŠE DARILO, ki je lahko namenjeno fantom ali dekletom. Tako dobrih cen ne bomo imeli še kar nekaj časa, zato se zdaj res splača. Ker še vedno poteka knjižni sejem, lahko za vse otroške in mladinske knjige dobite 15-odstotni popust.

 

 

 

 

12 KORAKOV ZA OKOLJE bo najmlajše čez vse leto spodbujalo k malim, preprostim dejanjem, ki prinašajo velike spremembe. Pripravite se, saj v vaši kuhinji ne bo več ostankov hrane, na vrtu pa boste imeli polno hišic za žuželke.

 

 

 

 

 

 

Več minut odprta pipa, pozabljena prižgana luč ali zajeten kup nikoli nošenih oblačil se mladim velikokrat ne zdijo nič spornega. Poučna knjiga o VSAKDANJIH POTOVANJIH VSAKDANJIH REČI bo lahkomiselnost odpravila in na razumljiv način predstavila dolgo pot, ki jo opravi košček čokolade, papirja ali banane, preden prispe do cilja.

 

 

 

 

 

Vsak od nas je kdaj pa kdaj HUDA AJDA. Pikra stripovska junakinja brez dlake na jeziku je drzna, neustrašna, pa še blazno smešna. Ajda bo prava izbira za ljubitelje in ljubiteljice stripov, ki obožujejo zvrhano mero kratkih, a intenzivnih prigod.

 

 

 

 

NE SPREGLEJ!

To so knjige, ki podirajo mejnike, pretresajo domišljijo in kar je najboljše … Ne postarajo se. 😊 Do konca 37. Slovenskega e-knjižnega sejma, ki se zaključi 5. 12., so na voljo po akcijski ceni s 15-odstotnim popustom, najdeš pa jih tudi v posebnih darilnih paketih.

Dragi Miklavž, najboljša darila so pripravljena. 🎁 Nestrpno te že čakamo, da jih prevzameš in jih tiho, neopazno dostaviš v prave roke.

 

Napišite komentar / oceno.

00386 41 371 777, 00386 1 433 50 50
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.