Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Blogerji in mediji o nas Recenzije in opisi knjig

Spodbudnih besed ni nikoli preveč

Blogerji o nas

Mediji o nas

O knjigi Pasjeslovje po domače
O knjigi Športopedija
O knjigi Živeti po mačje
O knjigi Selma je sanjala o okapiju
O knjigi 12 korakov za okolje
Prijavite se na e-novice!

S klikom na gumb Pošlji dovoljujete, da vas obveščamo o novicah in dogodkih ter izrecno soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namen pošiljanja novic.

S prijavo soglašate, da ste seznanjeni s Pogoji zasebnosti in specifičnimi nameni uporabe.

041 371 777
edit@zalozbavida.si
Brezplačna poštnina pri naročilu nad 45€

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Samanta je ustvarjalka IG profila in bloga @samyinbookworld.

Že od majhnih nog obožuje branje, čeprav jo je študijska pot zanesla v medije in komunikacijo. Rada raziskuje nove kraje, knjigarne in knjižnice. Piše tudi prispevke za Primorske novice in fotografira. Najraje bere fantazijske knjige

Nuša je ustvarjalka IG profila @vsojuluci.

Je študentka bibliotekarstva in informacijske znanost in primerjalne književnosti. Ko je bila mlajša, je tudi pisala, vendar je pisanje zaradi šole in obveznosti opustila. Svojo ljubezen do knjig je ponovno obudila v lanskem letu, ko je odprla knjižni profil na IG in začela pisati blog. Obožuje grško mitologijo in psihološke trilerje.

 

Alenka piše in ustvarja na blogu in IG profilu pod imenom @literarna_lekarna.

Je strokovnjakinja za odnose z javnostjo, knjižna urednica in mama, ki ji ni vseeno, kakšne knjige berejo otroci in mladina. Zato zelo rada piše priporočilne sezname in za branje navdušuje vsakega, ki ji prekriža pot. Poleg knjig ima rada tudi sodobno umetnost, potovanja in dobro kavo.

Sama pravi, da si želi čim bolj spodbujati branje, ker bogati besedni zaklad, vzdrami domišljijo in nas uči, kako postati samozavestni in neodvisni.

Martina, zmagovalka našega januarskega izziva To leto bo moje, ustvarja blog in IG profil @knjiznisepet.

Je študentka na podiplomskem študiju marketinga. Najraje ima trenutke, ko se lahko nekam zavleče in bere knjigo. Obožuje morje in vonj kave. Njen najljubši žanr so romance.

 

Urška je s svojim blogom in IG profilom @booknjiga začela leta 2018. Posveča ga zapisom o knjigah, dogodkih, knjigarnah doma in po svetu ter potovanjih. Študirala je primerjalno književnost in literarno teorijo, kasneje pa bibliotekarstvo, kar ji je odprlo nov pogled tudi na literaturo in založništvo.

 

Jerneja ustvarja profil @medvrsticami.

Štajerka, ki svojo strast do knjig na profilu kaže skozi čudovite grafične kreacije. Je strastna ljubiteljica knjig, prilična ustvarjalka, eksperimentalna kuharica in sociologinja.

Najraje bere družbeno-kritično literaturo in kriminalke, z veseljem pa se poglobi tudi v poljudnoznanstveno literaturo o naravovarstvu in družbenih vedah.

Patricia piše blog in ustvarja IG profil @navalovihvrstic.

Po poklicu je sanitarna inženirka, ki je znana po tem, da ima vedno kakšno knjigo pod roko. Svoj blog ustvarja že dobra štiri leta, prenovljeno (bolj osebno) podobo pa je dobil v letošnjem letu. Najraje piše o romancah, družbenih romanih, kriminalkah in znanstveni fantastiki.

Anja ustvarja profil @The Village Crazy Lady.

Je neumorna bralka, religiologinja, projektna koordinatorka in antropologinja po duši.

Ajda ustvarja in piše pod imenom @ajda_naklada.

Je specialna in rehabilitacijska pedagoginja. Zaradi narave svojega dela najraje predstavlja otroške knjige in dejavnosti po branju, ki so povezane z njimi.

Monika ustvarja profil in blog z imenom @vonjpoknjigah, ki ga je dobila kot darilo za rojstni dan.

Je magistrica kemije, ki je v knjige zaljubljena že od otroških let. Rada odkriva nove kraje, zato je na svojem profilu začel z rubriko #bralnapotovanja.